Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Ireland West Airport Knock

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Ireland West Airport Knock

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Ireland West Airport Knock

Met de auto vanaf Ireland West Airport Knock

Reis je met de auto vanaf de luchthaven? Dan ben je vanaf Ireland West Airport Knock naar Galway ongeveer anderhalf uur onderweg. Galway ligt namelijk op bijna 90 kilometer van de luchthaven. Je kunt rijden via de N17 en de R376.

Met het openbaar vervoer vanaf Ireland West Airport Knock

Bus en trein

Veel bestemmingen in Ierland zijn beter te bereiken met de trein. De dichtstbijzijnde treinstations bij Ireland West Airport Knock zijn Claremorris en Ballyhaunis. Deze stations kun je bereiken met een taxi of met de bus. Beide stations zijn te bereiken met bus 21 of bus 64. Vanaf de stations kun je met treinen van Irish Rail verder reizen naar je bestemming.

Bus naar Galway

Galway is te bereiken met bus 64 richting Galway. De rit duurt bijna 2 uur en kost € 12,50. Je hoeft niet vooraf te reserveren voor deze bus.

Met de taxi vanaf Ireland West Airport Knock

Reis je met de taxi vanaf de luchthaven? Naar Galway betaal je al snel ongeveer € 100,-. Naar Ballina, op 40 kilometer afstand, betaal je ongeveer € 50,-. Naar het treinstation in Claremorris betaal je ongeveer € 40,-. Er zijn een aantal taxibedrijven beschikbaar vanaf Ireland West Airport Knock, waaronder John Burke, Willie Duffy Car Hire en John Henry. De taxi's bevinden zich op de taxibaan voor de terminal.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl