Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Istanbul Atatürk Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Istanbul Ataturk Airport

Istanbul Ataturk Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Istanbul Ataturk Airport

Let op! Vanaf 6 april 2019 zullen alle vluchten naar Istanbul Atatürk airport landen op de nieuwe luchthaven van Istanbul. Deze nieuwe luchthaven neemt de naam Istanbul Airport (IST) over. Het nieuwe vliegveld ligt verder buiten de stad, op zo'n 50km.

Istanbul Atatürk Airport beschikt over een aantal voorzieningen voor de vele reizigers die vliegen van en naar Istanbul. De luchthaven beschikt bijvoorbeeld over verschillende lounges waar je als reiziger heerlijk tot rust komt. Een van de lounges is bijvoorbeeld Turkish Airlines Lounges Istanbul Departure. Deze lounge staat in de top tien van ‘s werelds grootste passagierslounges ter wereld. Er is plaats voor 1100 personen en met een grootte van 6000 meter is deze lounge perfect om lekker te relaxen en te genieten van de vele smaken uit Turkije. De lounge biedt namelijk naast Turkse gerechten, lekkernijen aan van over de hele wereld. Dit wordt gecombineerd met geweldige services en activiteiten die ook worden georganiseerd in de lounge.

Naast deze airportlounges zijn er ook bagagekluizen waar je als reiziger je bagage veilig kunt achterlaten. Er is helaas geen gratis Wifi voorziening. Voor vertrekkende en aankomende passagiers is het verder mogelijk om belastingvrij te winkelen in de diverse aanwezige shops.

De omgeving

Istanbul Atatürk Airport (IST) is het grootste vliegveld van Turkije. De luchthaven wordt gezien als het belangrijkste vliegveld van de Turkse stad Istanbul. De luchthaven zelf is vernoemd naar de eerste president van de Turkse republiek: Mustafa Kemal Atatürk. Istanbul heeft twee vliegvelden, maar Istanbul Atatürk Airport ligt het dichtst bij het centrum.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl