Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

John F. Kennedy Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar John F. Kennedy Airport

John F. Kennedy Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven John F. Kennedy Airport

Wie een stedentrip naar New York maakt, kan vliegen op John F. Kennedy Airport. Deze grote luchthaven is de drukste van Amerika als het gaat om internationale toeristen. John F. Kennedy Airport is een populaire luchthaven voor stedentrips naar New York, maar ook voor andere reizen naar de Verenigde Staten is New York een goed startpunt. Je kunt bijvoorbeeld doorreizen naar Philadelphia, Boston of Washington DC. John F. Kennedy ligt in het centrum van New York, ten zuiden van Brooklyn en ten noorden van Long Beach. De luchthaven heeft maar liefst 6 terminals! Terminal 3 en 6 worden niet meegeteld, omdat deze afgebroken zijn. Daarom zijn de terminals 1, 2, 4, 5, 7 en 8.

Voorzieningen

• Gratis internetverbinding
• Treinverbinding
• Bus-, tram- of metroverbinding
• Taxi’s
• Parkeergelegenheid
• Lounges
• Bagagekluizen
• Winkelmogelijkheden

Op London Heathrow Airport vind je veel voorzieningen. Dat komt omdat de luchthaven erg groot en modern is. Er is onbeperkt gratis WiFi-verbinding. Het netwerk heet Boingo Hotspot. De luchthaven heeft ook VIP lounges in de verschillende terminals. Je kunt van deze gebruik maken mer een Priority Pass. Verder zijn er veel winkels en restaurants te vinden op de luchthaven. In terminal 1 en 4 zijn bagagekluizen te vinden. Hier kun je gemakkelijk jouw handbagage acherlaten terwijl je de luchthaven verkent. Je hoeft je dus niet te vervelen op John F. Kennedy Airport.

Airlines & bestemmingen

Vliegen naar John F. Kennedy Airport kan vanaf verschillende vliegvelden in Nederland, België of Duitsland. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar John F. Kennedy Airport vliegen.

Bekijk de airlines naar John F. Kennedy Airport >>

Adres

Wanneer je met de auto of het openbaar vervoer naar John F. Kennedy Airport vertrekt is het handig het adres en de routebeschrijving te noteren voor het geval je geen WiFi hebt wanneer je naar het vliegveld moet vertrekken.

Bekijk het adres van John F. Kennedy Airport >>

Vervoer

Wanneer je op de luchthaven geland bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk verder naar jouw verblijfplaats.

Bekijk de vervoersmogelijkheden vanaf John F. Kennedy Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl