Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Lappeenranta Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Lappeenranta Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Lappeenranta Airport

Met de auto vanaf Lappeenranta Airport

Reis je met de auto vanaf Lappeenranta Airport? Dan ben je naar het centrum van Lappeenranta ongeveer 5 minuten onderweg. De luchthaven ligt namelijk op een kleine 3 kilometer van het centrum van de stad. Je kunt via de weg Valtatie 6 en Valtatie 13 reizen. Ben je sportief? Dan kun je het misschien wel lopend af, al is dat niet altijd handig met je koffer.

Openbaar vervoer

Met de bus naar Lappeenranta

Om van het vliegveld in de stad Lappeenranta te komen, kun je buslijn 4 nemen. Dit is een van de acht buslijnen die in Lappeenranta actief zijn. De busrit naar het centrum duurt 10 minuten. Het trein- en busstation van Lappeenranta bereik je na ongeveer 15 minuten. De bus rijdt een keer per uur en één van de haltes ligt naast het treinstation. Kaartjes kosten ongeveer € 3,- per persoon.

Met de trein naar Helsinki

Om in de hoofstad Helsinki aan te komen, kun je de trein nemen op het station van Lappeenranta. Er is een treinverbinding met Helsinki die je ongeveer in 2 uur vanaf het vliegveld naar Helsinki brengt. Het treinstation van Lappeenranta is te bereiken met de bus in ongeveer 15 minuten of taxi die het wat sneller aflegt in ongeveer 10 minuten. Een ticket voor een enkele reis kost ongeveer € 45.

Met de Bus en Trein naar St Petersburg

Van Finland met de trein naar Rusland, een mooie oplossing waar niet direct de meeste mensen aan zullen denken. Om in het Russische St. Petersburg te komen, kun je op het busstation van Lappeenranta de bus nemen naar het treinstation van Vainikkala. Vanaf hier is het mogelijk om over te stappen op de trein naar St Petersburg Finljandski, een van de grote treinstations van St Petersburg. De reistijd naar het treinstation Vainikkala is een ongeveer een half uur. De treinrit naar St Petersburg Finljandski duurt ongeveer anderhalf uur.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl