Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Lille Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Lille Airport

Lille Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Lille Airport

Lille Airport (LIL) ligt bij de stad Lille, dichtbij de grens van België. Om in België te komen, ben je over de A27 maar een half uur onderweg. Dit maakt Lille Airport een goed startpunt en vertrekpunt voor een vakantie naar Frankrijk en België. Jaarlijks vliegen er veel passagiers vanuit deze landen van en naar Lille Airport.

De naam van Lille Airport suggereert een kleine luchthaven en het vliegveld is inderdaad niet bijzonder groot. Wel zijn er een aantal faciliteiten beschikbaar zodat je comfortabel de tijd kunt doorbrengen op de luchthaven:

  • Gratis WIFI
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Het is mogelijk om in de vertrekhal belastingvrij aankopen te doen. Het aanbod van de winkelsop de luchthaven varieert van alcohol tot tabak en van cosmetica tot kleding. Verder zijn er een aantal winkeltjes waar je authentieke Franse producten kunt kopen, zoals lokaal bier wat je zelfs mee mag nemen in het vliegtuig. Op Lille Airport vind je dus leuke souvenirs en aandenkens aan je reis. Verder zijn er twee grote restaurants gevestigd op de luchthaven waar je kunt kiezen uit een groot aanbod gerechten. Ook zijn er café’s op het vliegveld waar je lekker een drankje kunt drinken. Op de hele luchthaven is er een gratis internetvoorziening beschikbaar.

Parkeren

Op Lille Airport kun je goed parkeren. De luchthaven heeft in totaal meer dan 3500 parkeerplekken. Lang parkeren kan goedkoop op P1. Kort parkeren kan op P2, P3 en P4. Het overdekte P4 biedt snelle toegang tot de vertrekahllen, maar daarvoor moet je wel vooraf een plek reserveren. P6 is een parkeerplaats bedoeld voor gereserveerde plekken van reisagenten. Bij sommige reiswinkels kun je daar een parkeerplek bijboeken. Het goedkoopste parkeer je op P2. Deze parkeerplekken liggen op loopafstand van de terminal. Het eerste kwartier is gratis.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl