Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Londen Stansted Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Londen Stansted Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Londen Stansted Airport

Bassingbourn Rd
Stansted CM24 1QW
Verenigd Koninkrijk

Vertrek naar Londen Stansted Airport

Met de auto vanuit Londen naar Londen Stansted Airport rijd je over de M11. De afstand naar de luchthaven vanuit het centrum van London is ongeveer 62 kilometer. Houd er rekening mee dat er vaak files staan op de wegen van en naar het centrum. Reken dus genoeg tijd als je met de auto naar London Stansted Airport reist, zodat je niet je vlucht mist!

Parkeren

Parkeren bij Londen Stansted Airport is erg makkelijk. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren:

Short Stay (normaal en economy)

Kort parkeren op Londen Stansted Airport kan vlakbij de terminal. De oranje en rode zones zijn Premium parkeerplekken. Deze liggen op 1-7 minuten loopafstand van de terminal, maar zijn daarom wel duurder. De groene zone ligt verder weg en is goedkoper. De blauwe zone is de voordeligste optie. Je kunt vooraf een plekje reserveren. Als je dit niet doet, kun je alleen terecht in de oranje en groene zone.

Mid Stay

Als je een gemiddelde duur wilt parkeren bij de luchthaven is Mid Stay Parking voor jou. Deze parkeerplekken liggen niet op loopafstand van de terminal. Je neemt een gratis shuttlebus die ongeveer 4 minuten over de afstand doet. Dit parkeerterrein is goedkoper dan Short Stay Parking voor verblijven van korte tot gemiddelde lengte. Bovendien is het eerste uur parkeren bij Mid Stay gratis.

Long Stay

Parkeren voor langere tijd kan bij Long Stay Parking. Deze parkeerplekken liggen op ongeveer 10 minuten rijden met een gratis shuttlebus van de terminal. Je kunt alleen gebruik maken van deze parkeerplekken als je minimaal drie dagen parkeert.

Meet & Greet

Als jij geen moeite wilt doen om je auto te parkeren en gewoon meteen de luchthaven in wilt kunnen lopen, kun je gebruik maken van Meet & Greet Parking. Je rijdt gewoon met de auto naar de terminal, waar een medewerker je auto naar een veilige parkeergarage rijdt. Jij bent ondertussen al ingecheckt zonder je zorgen te maken over de auto!

JetParks

De voordeligste plekken van alle mogelijkheden bij Londen Stansted Airport is JetParks. Dit parkeerterrein ligt verder van de luchthaven. De gratis shuttlebus doet ongeveer 12 minuten over de afstand. De bus vertrekt bovendien elk kwartier.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl