Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Marseille Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Marseille Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Marseille Airport

Met de auto vanaf Marseille Airport

Met de auto reis je gemakkelijk vanaf Marseille Airport naar het centrum van de stad. Om in Marseille te komen ben je ongeveer een halfuur onderweg. De stad ligt namelijk op 27 kilometer van de luchthaven af.

Met het openbaar vervoer vanaf Marseille Airport

Trein

Er is een treinstation gevestigd in de buurt van Marseille Airport. Daardoor is het centrum van Marseille goed bereikbaar met de trein. De treinen vertrekken vanaf het station Vitrolles Aéroport Marseille Provence, waar je binnen vijf minuten met de Airport Train shuttlebus naartoe kunt reizen vanaf de luchthaven. Dit kost helemaal niks! Van het treinstation kun je direct reizen naar Marseille Gare St. Charles, het grootste station in de stad. Als je een bestemming tussen de luchthaven en het hoofdstation moet hebben, kun je een stopstrein nemen.

Bus

In plaats van met de trein, kun je ook met de bus naar Marseille reizen met de Marseille Airport bus. Deze bus vertrekt vanaf de luchthaven zelf en rijdt naar Marseille Gare St Charles. Volg de borden met bus op de luchthaven om bij de bushalte uit te komen. De busrit naar Marseille duurt ongeveer 25 minuten. Volwassenen betalen € 8,20.

Met de taxi vanaf Marseille Airport

Het is ook mogelijk om met de taxi te reizen vanaf Marseille Airport. Op de luchthaven staan er een aantal taxi bedrijven voor je klaar. De prijs voor een taxirit naar Marseille ligt rond de € 50,-. Overdag betaal je minder dan 's avonds en 's ochtends.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl