Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Milaan-Malpensa Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Milaan-Malpensa Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Milaan-Malpensa Airport

Met de auto vanaf Milaan-Malpensa Airport

Milaan-Malpensa Airport ligt op ongeveer 55 kilometer van het centrum van Milaan. Rijd met de auto via de SS336 en ga vervolgens linksaf de A4 op. De route naar Milaan duurt ongeveer een uur.

Met het openbaar vervoer vanaf Milaan-Malpensa Airport

Trein

Bij Milaan-Malpensa Airport ligt een treinstation. Daardoor kun je gemakkelijk met de trein naar Milaan reizen. Het station bevindt zich onder terminal 1. Er zijn verschillende routes. De reistijden lopen van een half uur tot een uur. Naar het centrum van Milaan ben je ongeveer 50 minuten onderweg. De trein vertrekt ongeveer elk half uur. Een ticket kost ongeveer € 12,-.

Bus/metro/tram

Het is ook mogelijk om met de bus van en naar Milaan-Malpensa Airport te reizen. Elk uur vertrekt er een rechtstreekse bus vanaf de terminal. Kaartjes voor deze bus kun je bij de buschaffeur kopen. Er gaa ook regionale bussen. Deze gaan vaker maar doen langer over de route.

Met de taxi vanaf Milaan-Malpensa Airport

Natuurlijk kun je ook met de taxi vanaf Milaan-Malpensa Airport reizen. Dit is een duurdere, maar luxere optie. Taxistandplaatsen vind je bij de aankomsthallen bij gate 6 van terminal 1 en bij gate 4 van terminal 2. Het tarief voor een taxirit naar Milaan is ongeveer € 90,-. Naar Fiera betaal je ongeveer € 65,- en naar Linate ongeveer € 100,-.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl