Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Montpellier Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Montpellier Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Montpellier Airport

Met de auto vanaf Montpellier Airport

Met de auto kun je gemakkelijk reizen vanaf de luchthaven naar het centrum van Montpellier. De reistijd is ongeveer een half uur. Je kunt reizen via de D66 of de A9.

Met het openbaar vervoer vanaf Montpellier Airport

Bus en tram

Je kunt vanaf Montpellier Airport gemakkelijk met het openbaar vervoer naar Montpellier reizen. Vanaf de terminal vertrekt een airport shuttlebus 120 naar station Place de l'Europe. Deze rit duurt ongeveer 15 minuten en een kaartje kost ongeveer € 1,60. Je kunt ook meteen een kaartje voor de tram erbij kopen. Dan kost een kaartje ongeveer € 2,60. Vanaf station Place de l'Europe kun je namelijk met tramlijn 1 verder reizen naar station Montpellier St. Roch. Kaartjes kun je aan boord van de bus kopen.

Met de taxi vanaf Montpellier Airport

Bij de aankomsthal zullen er taxibedrijven voor je klaar staan. De luchthaven heeft bijna 40 taxi's in contract staan, dus er is altijd wel een taxi beschikbaar. Wil je graag met de taxi reizen vanaf Montpellier Airport naar het centrum van de stad? Houd dan rekening met een prijs van ongeveer € 30,-. Je kunt ook met de taxi naar Place l'Europe om daar de tram te nemen. Dan kost de taxi ongeveer € 20,-.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl