Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Parijs Orly Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Parijs Orly Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Parijs Orly Airport

Met de auto vanaf Parijs Orly Airport

Met de auto ben je vanaf de luchthaven na ongeveer een half uur in het centrum van de stad, maar door drukte op de wegen rond Parijs kan deze route soms langer duren. Je kunt in plaats van via de E5 ook deels via de A6B naar Parijs reizen.

Met het openbaar vervoer vanaf Parijs Orly Airport

Bus en metro/trein

Vanaf de luchthaven kun je gemakkelijk met de bus reizen naar station Denfert-Rochereau in Parijs. Dat kan met de Orlybus. Deze bus vertrekt ongeveer elke 20 minuten vanaf terminal D en terminal H. De rit naar Denfert-Rochereau duurt ongeveer een half uur en kost ongeveer € 6,10. Vanaf station Denfert-Rochereau kun je met de metro reizen naar het centrale station Gare du Nord or uitstappen in het centrum. Hiervoor heb je metro RER B of M4 nodig. Deze enkele reis kost ongeveer € 1,70.

Je kunt ook met lokale bussen naar Parijs reizen vanaf de luchthaven. Bus 183 rijdt binnen 50 minuten naar station Porte de Choisy. Daarvandaan kun je met de metro verder reizen. Deze route kost ongeveer € 1,80, maar is wel een stuk ingewikkelder, omdat je een aantal keer moet overstappen om in het centrum van Parijs aan te komen.

Met de taxi vanaf Parijs Orly Airport

Vanaf Parijs Orly Airport zijn er twee soorten taxi's die je kunt nemen. Bij uitgang M en B vind je taxi's voor de stad Parijs zelf en de aangrenzende wijken Hauts-de-Seine, Seine-Saint-Denis en Val-de-Marne. Bij uitgang L en B vind je taxi's voor de buitenwijken Esonne, Val-d’Oise, Yvelines en Seine-et-Marne. Vraag vooraf goed aan de taxichaffeur of hij wel naar de bestemming rijdt die jij zoekt. De kosten voor een taxirit naar Notre Dame zijn ongeveer € 40,-. Met de taxi voor buitenwijken kun je voor minimaal € 70,- naar Disneyland Parijs reizen. 's Nachts en op zondagen zijn de taxiprijzen hoger.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl