Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Rome Ciampino Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Rome Ciampino Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Rome Ciampino Airport

Via Appia Nuova, 1651
00040 Ciampino RM
Italië

Vertrek naar Rome Ciampino Airport

Als je met de auto naar Rome Ciampino Airport rijdt, kun je gemakkelijk over de SS7 gaan. Deze weg rijdt vanuit de stad rechtstreeks naar de luchthaven. De afstand is ongeveer 15 kilometer en de reistijd ongeveer 35 minuten.

Parkeren

Uiteraard kun je bij Rome Ciampino Airport ook de auto parkeren. Handig als je iemand gaat ophalen of wegbrengen. Er zijn verschillende opties voor parkeren.

Kort parkeren

Parkeren voor een uur of minder lang kun je doen op P3. Dit zijn 110 plekken op 200 meter afstand van de terminal. Het eerste kwartier mag je hier gratis parkeren. Uiteraard kun je er ook langer dan een uur staan, maar voor lang parkeren worden de andere parkeergarages aangeraden.

Lang parkeren

Parkeren voor langere tijd kan op P4, P5 en P6. Deze parkeerterreinen bestaan in totaal uit ongeveer 700 plekken. Lang parkeren is hier goedkoper dan op P3. Als je vooraf een plekje boekt, krijg je korting op het parkeertarief.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl