Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Straatsburg Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Straatsburg Airport

Straatsburg Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Straatsburg Airport

Straatsburg Airport (SXB), of Strasbourg Airport, is een van de luchthavens van Frankrijk in het oosten van Frankrijk, vlakbij de grens van Duitsland. De prachtige stad Straatsburg heeft een uitgebreid historisch centrum met pittoreske huisjes. Ook is er veel te beleven in de avonduren. Een leuke bestemming voor een stedentrip!

Bij aankomst op Straatsburg Airport kun je gebruikmaken van de volgende voorzieningen:

  • Gratis WIFI
  • VIP lounges
  • Treinverbinding
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Op Straatsburg Airport kun je je goed vermaken. Er is onder meer gelegenheid voor een hapje en een drankje in een van de restaurants en cafés. Daar kun je gebruik maken van de gratis WiFi - Internet voorziening die beschikbaar is op de hele luchthaven. In een van de airportlounges op Straatsburg Airport kun je heerlijk tot rust komen en genieten van goede service. Belastingvrij shoppen is mogelijk in een van de winkels op de luchthaven. Deze winkels bieden naast echte Franse producten ook allemaal producten aan van bekende merken. Voor ieder wat wils! Je kunt sinds kort ook op de Playstation 4 spelen in de vertrekhallen van de luchthaven. Zoek naar de grote muren met het Playstation-logo.

Parkeren

Ook biedt Straatsburg Airport goede parkeermogelijkheden aan. Lang parkeren kan op P4 en P5 en P3 met in totaal bijna 700 beschikbare plekken. Korter parkeren kan op P3, P2 en P1. P3 is de grootste parkeergarage en is overdekt. Het wordt het Comfort Car Park genoemd. Hulp voor invaliden is beschikbaar als je dit aangeeft bij binnenkomst in het parkeerpark. De kosten voor parkeren verschillen per parkeerplaats. P1 is het goedkoopste. Hier is ook het eerste kwartier parkeren gratis.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl