Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Václav Havel Airport Praag

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Václav Havel Airport Praag

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Václav Havel Airport Praag

Met de auto vanaf Václav Havel Airport Praag

Václav Havel Airport Praag ligt op minder dan 20 kilometer afstand van het centrum van Praag. Met de auto ben je over het algemeen iets langer onderweg dan met het openbaar vervoer. Dat komt door de drukke wegen rondom het centrum van de stad. Je kunt rijden via de Evropská en vervolgens door de Dejvický tunnel. De reistijd is een half uur tot een uur.

Met het openbaar vervoer vanaf Václav Havel Airport Praag

Bus

De makkelijkste manier om van Václav Havel Airport Praag naar Praag te reizen is met de Airport Express Bus. Deze bus pendelt tussen het hoofdstation van Praag en de luchthaven. ČD Domestic kaartjes en VLAK+Airport tickets zijn allebei geldig op de bus. Vraag naar meer informatie bij de balie op de luchthaven. Reizen naar Praag met de bus duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier, maar kan langer duren als de wegen rond de stad druk zijn.

Met de taxi vanaf Václav Havel Airport Praag

Natuurlijk kun je ook met de taxi naar Praag reizen. Maak gebruik van Prague Airport Transfers. Dan betaal je een vaste prijs voor je taxirit. Zo betaal je ongeveer € 20,- voor een ritje naar Praag met een groep van 4 personen of minder. Er zijn ook taxi’s met een meter. Deze zijn geel en horen bij de taxibedrijven FIX en Taxi PRAHA (voor 2017 was dit AAA Taxis).

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl