Love is in the air..✈

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De mooiste bestemmingen voor koppels

Denken jij en je partner nog wel eens terug naar jullie eerste date samen? Kom weer even terug op die roze wolk en maak een tripje naar de meest romantische bestemmingen. Of jullie nu kiezen voor een stedentripje binnen Europa of een verre reis; op deze bestemmingen worden jullie hoe dan ook verliefd!

Verliefd op Europa

Je partner verrassen met een spontaan weekendje weg?

Dan denk je al snel aan een stedentripje naar één van de prachtige steden die Europa te bieden heeft. In slechts een paar uur sta je in dé stad van de liefde; Parijs, wandel je hand in hand door de straten van Rome of geniet je samen van de zonsondergang in Lissabon.

Welke bestemming je ook kiest, Europa laat je hart zeker sneller kloppen.

Verliefd op een eiland

Op jullie blote voeten in het zand, wandelend langs de kust terwijl de zon langzaam ondergaat. De volgende dag ontbijten tijdens een picknick op het strand en daarna relaxen in een hangmat onder een palmboom. Veel romantischer gaat jullie vakantie naar een warm eiland niet worden. Terwijl jullie genieten van jullie tijd samen, groeit niet alleen de liefde naar elkaar maar ook naar deze bestemmingen.

Verliefd op verre bestemmingen

Misschien hebben jullie alle Europese bestemmingen van jullie wensenlijstje al bezocht en willen jullie samen nieuwe landen ontdekken. Struin samen over de kleurrijke marktjes van Thailand en ontmoet de gastvrije bevolking. Of sta versteld van de waanzinnige natuur en indrukwekkende steden in Amerika. Wat dacht je van op safari gaan in Zuid-Afrika? De herinneringen die je samen maakt tijdens zo'n reis zul je in ieder geval niet snel vergeten.

Verliefd op de kou

Zoeken jullie liever samen het avontuur op in de kou?

Lekker warm aangekleed maken jullie overdag lange wandelingen en wellicht een huskytocht door het besneeuwde landschap. Daarna genieten jullie van het spectaculaire Noorderlicht en 's avonds heerlijk opwarmen met een hete kaasfondue bij het knetterende haardvuur. Sluiten jullie deze bijzondere dag af met een glaasje wijn of een kop warme chocolademelk?

Op deze romantische bestemmingen vergeet je überhaupt dat het er koud is.

Meer lezen in de reisgids

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989