Vliegtickets Amerika

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste vliegtickets naar Amerika

De Verenigde Staten zijn zo groot dat je keuzes moet maken in waar je heen gaat. Kies je voor bruisende steden, prachtige stranden of een road trip met steden afgewisseld met natuur? Vlieg naar een van onderstaande steden in Amerika en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Meer vliegtickets naar Amerika

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertel over deze pagina

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Amerika is naast een groot land ook een mooi land. Amerika staat bekend om haar grote steden en de schitterende en veelzijdige natuur. In het westen liggen de Rocky Mountains, woestijngebied en een schitterende kustlijn. In het oosten liggen geweldige bossen en de tropische parken in Florida. Veel mensen boeken vliegtickets Amerika vanwege de overweldigende natuur. In de Verenigde staten zijn tal van natuurparken te bezoeken. Bekende natuurparken in de Verenigde Staten zijn the Grand Canyon National Park, Yosimite Park, Bryce Canyon en Seguoia National Park. Ook voor het heerlijke weer boeken veel mensen vliegtickets naar de Verenigde Staten. In Florida kun je het hele jaar genieten van het mooie weer. Ook is in Florida veel te zien en te doen. Topattracties zijn de Florida Keys, de Everglades, het Kennedy Space Center en de vele attractieparken rondom Orlando.

Ook vliegen veel mensen naar Amerika voor een uitgebreide stedentrip. New York, Los Angeles, San Francisco, Chicago, en Miami zijn topbestemmingen. De voordeligste vliegtickets Verenigde Staten boek je op vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegtickets Amerika wil je natuurlijk niet te veel betalen. Maar met het enorme aanbod luchtvaartmaatschappijen en reiswinkels kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vliegwinkel.nl biedt de uitkomst door je een helder overzicht te geven van de vliegtarieven naar de Verenigde Staten van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en jouw ticket online reserveren.

Vliegtickets Amerika boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote vliegmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bijvoorbeeld Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets Verenigde Staten direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor vliegtickets Amerika.