Vliegtickets Canada

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste vliegtickets naar Canada

In Canada zijn zo veel mooie plekken te vinden, dat het soms lastig kiezen is waar je je vakantie zult doorbrengen. Zowel voor een stedentrip als een rondreis is vliegen naar Canada ideaal. Vlieg naar een van onderstaande steden in Canada en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Meer vliegtickets naar Canada

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertel over deze pagina

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Canada is een enorm groot land in Noord-Amerika. Het land heeft alles, en het wordt ook wel het land van de duizend meren genoemd. De natuur is er werkelijk prachtig, met groene bossen, hoge bergen, steile kliffen en nog veel meer pracht en praal. Maar de steden mag je ook echt niet overslaan. Canadezen staan bekend om hun vriendelijke karakter, dit merk je vanzelf tijdens een bezoek aan dit geweldige land. Veel reizigers boeken vliegtickets naar Canada om de natuur van het land te bewonderen. Er zijn maar liefst 38 nationale parken te vinden door het hele land, het ene nog mooier dan het andere. Spot wilde dieren als elanden, vossen en zelfs ijsberen! Ook stedentrips naar steden als Vancouver, Montréal en Toronto zijn tegenwoordig erg populair. Ontdek de Europese invloeden in het Franstalige deel en de Amerikaanse invloeden in onder andere Vancouver of Toronto. Of bezoek meerdere steden tijdens een mooie rondreis, een auto huren is heel simpel in Canada. In de winter kan het goed koud worden, zeker in het hogere noorden, maar dit doet het land alleen maar goed. Witte landschappen, bedekte bergtoppen en bevroren rivieren, ook in de winter is Canada een fantastische bestemming. Goedkope vliegtickets Canada boek je op vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar Canada wil je natuurlijk niet te veel betalen. Vliegwinkel.nl biedt je een helder overzicht van alle vliegtarieven naar Canada van verschillende en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en jouw ticket online reserveren.

Vliegtickets Canada boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bijvoorbeeld Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets Canada direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Canada.

Bestemmingen in Canada