Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Canada

Ottawa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ottawa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Ottawa

Rustig, ruim en groen

Maar weinig grote steden zijn zo rustig, groen en ruim opgezet als de Canadese hoofdstad Ottawa. De stad ligt in het zuidoosten van Ontario – niet ver van de grens met Québec – en vormt het culturele, economische en politieke centrum van het land. Ottawa begon ooit als een kleine nederzetting, waar eerst Engelse en later Franse pioniers zich bezighielden met de houtwinning en -handel. Inmiddels heeft Ottawa zich ontwikkeld tot een multiculturele stad met een bloeiend bedrijfsleven, gevarieerd aanbod van kunst en cultuur, veel stedelijke natuur en een bruisend uitgaansgebied. Ga je deze prachtige stad bezoeken? Op vliegwinkel.nl vind je alle vliegtickets Ottawa in één handig overzicht.

City of Festivals

In Ottawa mag je zeker de neogotische, op een mooie heuvel gelegen parlementsgebouwen niet missen. Bij de Peace Tower vindt de wisseling van de wacht plaats; leuk en interessant om naar te kijken. Bijzonder is het historische Rideau-kanaal, dat in 2007 werd uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoed. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de National Gallery, die een omvangrijke collectie bezit, met werken van grootheden als Picasso, Rodin en Hollandse meesters als Rembrandt en Van Gogh. Ook zeer de moeite waard: het Canadian Museum of Nature en het Canada Science and Technology Museum. Ottawa staat bekend als de City of Festivals. Aanraders: Canada Day (de nationale feestdag op 1 juli, met talloze activiteiten en een overweldigend vuurwerk) en het Tulip Festival (dat in mei plaatsvindt), waarbij het Nederlandse koningshuis jaarlijks 10.000 tulpenbollen schenkt als dank voor de Canadese hulp tijdens WOII.

Vliegtickets Ottawa

Bij vliegwinkel.nl vind je snel en gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets Ottawa. Dankzij het handige zoeksysteem, de overzichtelijke indeling en de directe boekingsmogelijkheden regel je in een handomdraai je vlucht naar deze mooie stad.

Eenvoudig en vlug je reis boeken? Dat doe je natuurlijk op vliegwinkel.nl.

Naar Ottawa vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl