De rondreis van je dromen in de Verenigde Staten!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Rondreis door Amerika

Staat een rondreis door Amerika nog altijd op jouw wensenlijstje? Dit is het moment om te gaan! Ontdek de bruisende steden, rijd dwars door de indrukwekkende natuur en kom tot rust op de mooiste stranden. Amerika is het perfecte land voor een waanzinnige rondreis en biedt een combinatie van zowel cultuur als natuur. Huur een camper of een auto en ga op avontuur...

Twijfel je nog welke steden, staten en natuurparken je wil ontdekken? Wij helpen je een handje!

Top 4 rondreizen in Amerika

Onze tips en favoriete routes voor jouw droomreis!

Route 1: rondreis langs de westkust

Misschien wel een van de bekendste rondreizen door de Verenigde Staten: een rondreis langs de westkust. Tijdens deze memorabele reis vink je de grootste hoogtepunten van het land af: ]San Francisco, Hollywood, Los Angeles, Las Vegas, Yosemite National Park en de Grand Canyon. Maar dat is niet alles! Onderweg bezoek je de mooiste parken, geniet je van een schitterende kustlijn en waan je je in Amerikaanse sferen.

Deze reis kan je starten in zowel Seattle als San Francisco, vervolgens rij je op je eigen tempo de kustlijn naar beneden. Het eindpunt van deze route is Los Angeles. Heb je nog wat langer de tijd en wil je nog verder reizen? Eindig je reis dan in San Diego!

Route 2: rondreis langs de oostkust

Hoewel de meeste mensen een rondreis langs de westkust willen maken, moet de oostkust van Amerika zeker niet onderschat worden. De oostkust biedt namelijk een waanzinnige natuur waaronder de Niagra Falls en Shenandoah National Park maar ook de drie fantastische steden: Boston, Washington en New York! Start jouw rondreis in een van de drie steden en vervolg je reis naar de verschillende natuurparken in de omgeving. Deze route zal je verbazen, verrassen en een fijne bijkomstigheid: de route is een stuk minder toeristisch in vergelijking met de westkust. Stap uit je comfort zone en kies voor een rondreis langs de oostkust!

Route 3: rondreis door Florida

Een rondreis door de Sunshine State: welkom in Florida! Begin de reis in het kleurrijke Miami en vervolg je reis naar de Everglades, Key West, Tampa en uiteraard de attractieparken van Orlando. Tijdens deze rondreis ontspan je op hagelwitte stranden, ontdek je een prachtige natuur, winkel je in bruisende steden en ga je op avontuur in een van de vele attractieparken. Voor zowel jong als oud is Florida de ideale bestemming voor een rondreis. En het voordeel is, het is niet zo ver vliegen als dat je helemaal naar de westkust van het land vliegt. Oftewel, wanneer vertrek jij? Vliegtickets inslaan en gaan!

Route 4: route 66

Route 66 is één van de populairste routes door Amerika; deze route kruist dwars door het binnenland, van Los Angeles naar Chicago. In 1926 is de route ontstaan om de verbinding tussen Los Angeles en Chicago toegankelijker te maken. Route 66 wordt ook wel 'The Mother Road' genoemd; de route brengt je namelijk langs alles waar Amerika voor staat. Van bruisende steden tot indrukwekkende natuurparken en prairies... Zet route 66 maar op je wensenlijstje want deze reis zal onvergetelijk worden!

Wanneer ga jij een van de 50 staten ontdekken?

Dit is je kans! Boek je vlucht naar Amerika en je memorabele rondreis kan beginnen!

Blogs over Amerika

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989