Vliegtickets Albanië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Albanië is een republiek in het westen van het Balkanschiereiland. De grootste stad is Tirana en tevens de hoofdstad. Het land is ruw en bergachtig en heeft een typisch kustklimaat: hete, droge zomers en milde, natte winters. Het bergachtige binnenland heeft juist milde zomers en strenge winters. In Albanië zijn grote stranden en mooie wateren. Zowel winter- als zomersporten zijn hier goed te beoefenen. Je kunt hierbij denken aan vissen, skiën en bergbeklimmen.

Bezienswaardigheden in Albanië

Naast de mooie natuur zijn er ook genoeg bezienswaardigheden. De Et’hem Bey-moskee is een moskee aan het Skanderbergplein in Tirana. De toegang van de moskee is versierd met stillevens van planten en deze plantenmotieven komen ook terug in het interieur van de moskee. Tevens is de toren van de moskee versierd met in steen uitgevoerde plantmotieven. De indrukwekkende toren staat op een vierkante basis, iets wat weinig voorkomt in de islamitische bouwkunst. Ook het kasteel Rozafa is zeker een bezoekje waard. Het kasteel ligt in Shkodër, een stad in het noordwesten van Albanië. Shkodër is een van de oudste stadjes van Albanië en is nog steeds erg belangrijk voor het land op cultureel en economisch gebied.

Vliegtickets naar Albanië boeken

Vliegwinkel.nl heeft een eenvoudige zoekfunctie op de website, waarmee je in een handomdraai alle beschikbare vliegtickets ziet, inclusief de bijbehorende aanbiedingen. Daarnaast heb je de keuze om gelijktijdig vervoer en een hotel bij je vliegtickets te reserveren. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar vanwege de scherpe aanbiedingen ook geld. Op vliegwinkel.nl heb je bovendien een brede keuze uit zowel low-cost als high-end vliegtuigmaatschappijen. Je hebt daarom de mogelijkheid om jouw reis precies naar wens samen te stellen. Uiteraard bieden we goede ondersteuning, mocht je vragen hebben.

Boek nu jouw reis veilig, vertrouwd en goedkoop bij vliegwinkel.nl.