Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Argentinië

Ushuaia

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ushuaia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Op zoek naar avontuur? Boek vliegtickets naar Ushuaia

Sommigen bezoeken graag de clubs op Ibiza, anderen zoeken de vertrouwdheid op van de Franse stranden, maar wil je daarentegen liever een uniek avontuur beleven en afreizen naar een bijzondere bestemming? Boek dan een vlucht naar Ushuaia: een stad die nog zuidelijker gelegen is dan deze Argentijnse plaats zul je op onze aardbol niet vinden! Je vliegt dan ook letterlijk naar het einde van de wereld, naar de Argentijnse provincie Vuurland, Antarctica en Zuid-Atlantische eilanden, waar het avontuur op je wacht en de overweldigende natuur nog steeds de baas is.

Ushuaia: de poort tot Antarctica

Del fin del mundo, dit is de slogan van Ushuaia. Alles houdt hier aan de voet van de uitlopers van de Andes letterlijk op te bestaan, het Zuid-Amerikaanse continent vloeit er in zee en men vindt er de laatste vuurtoren, souvenirwinkels en clubs (club Nautico!). Vroeger stuurde men vooral gevangenen naar deze afgelegen plek, maar tegenwoordig boeken veel avontuurlijke toeristen vliegtickets naar Ushuaia. Zij nemen 'The End of the World'-trein naar het nationaal park Tierra del Fuego, slenteren langs de haven van waaruit schepen naar Antarctica vertrekken of boeken boottochten over Darwins Beagle-kanaal.

Boek vliegtickets naar Ushuaia en zie zelf waar de bewoonde wereld ophoudt

Ook de luchthaven is, zoals eigenlijk alles hier, de meest zuidelijke internationale luchthaven ter wereld. Het vliegveld ligt op ongeveer 4 kilometer van de stad en er zijn dagelijks vluchten naar Buenos Aires en seizoensafhankelijk ook naar São Paulo. Op vliegwinkel.nl kun je via de eenvoudige zoekfunctie vluchten naar Ushuaia vinden én boeken en op deze manier altijd de meest voordelige tickets vinden.

Dus staat een bezoek aan het Museo del Fin del Mundo nog op jouw verlanglijstje? Boek dan een vlucht naar Ushuaia via vliegwinkel.nl!

Naar Ushuaia vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten
Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl