Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Bahamas

Nassau

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Nassau

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Nassau

Nassau: hoofdstad Bahama’s

Kun je wel wat zon in de winter gebruiken? Die vind je boven de Bahama’s! Deze eilandengroep, officieel ‘Het Gemenebest van de Bahama’s’ genoemd, maakt deel uit van het Caribisch gebied. Met kilometers aan parelwit zandstrand aan een helderblauwe zee is deze bestemming heel geliefd onder duik- en snorkelliefhebbers. Overigens kun je vanuit Nederland niet rechtstreeks vliegen naar dit deel van de Cariben. Het meest voor de hand liggende reisschema brengt je naar Miami. Hier kun je een vlucht – of een minicruise – boeken naar de hoofdstad van de Bahama’s. Vanaf Miami is het slechts 30 minuten vliegen naar Nassau International Airport.

Trekpleisters Nassau

Natuurlijk is Nassau, gelegen op New Providence, een prima uitvalbasis om de vele eilanden te verkennen. Ook in de stad zelf is genoeg te beleven. Zo bieden de koopmannen dagelijks hun verse etenswaren aan op Potters Cay Market. Bezoek ook de Botanical Garden; hier groeien maar liefst 600 verschillende bomen en planten! De meeste toeristen combineren dit met een bezoek aan Ardastra Gardens & Zoo. Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de Bahama’s? Dan moet je in ‘downtown Nassau’ zijn. Hier vind je authentieke bouwwerken zoals Dunmore House, Devonshire House en Fort Fincastle. In dit deel van de stad tref je ook de meeste musea aan.

Goedkoopste vliegtickets naar Nassau

Heb je een uitgesproken voorkeur voor betaalbare luxe? Begin je vakantie bij vliegwinkel.nl. Handig is dat je – via de uiterst gebruikersvriendelijke webshop – meteen je accommodatie kunt regelen. Je kunt kiezen tussen een groot aantal kwalitatief hoogwaardige hotels en appartementen. Auto huren? Je regelt het via vliegwinkel.nl.

Wacht niet langer, boek vandaag nog je vliegtickets Nassau!

Naar Nassau vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Bahamas

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl