Vlieg voordelig naar Tallinn

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als jw vliegtickets Tallinn hebt geboekt vlieg je naar een eeuwenoude stad met een van de best bewaarde middeleeuwse stadscentra van Europa. Nadat de stad in de 13e eeuw stadsrechten kreeg werd het uitgeroepen tot hanzestad. De vele pakhuizen en oude handelshuizen in de binnenstad doen hier nog aan herinneren. Zelfs een aantal namen komen nog uit de taal van de Hanze. Eén van de verdedigingstorens heet Kiek in de Kök, hetgeen zoiets betekent als, kijk in de keuken. In de historie is Tallinn altijd bezet geweest door omliggende landen die ieder zijn sporen hebben achtergelaten in het aangezicht van Tallinn. De binnenstad van Tallinn staat niet voor niets op de Unesco-werelderfgoedlijst. Met vliegtickets Tallinn boek je een fantastische stedentrip naar een rijke en cultureel historische stad.

Ligging

Estland is de noordelijkste van de drie Baltische staten. Tallinn ligt aan de noordkust op slechts 85 kilometer van Helsinki. Door een goede veerboot dienst is ook Helsinki goed te bereiken en te bezichtigen. Met je vliegtickets Tallinn boek je een schitterende reis naar een plek die nog niet is ontdekt door het massatoerisme.

Vliegtickets naar Tallinn boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote vliegmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bv. Transavia en Easyjet. Als je op zoek bent naar vliegtickets Tallin krijg je alle vliegtickets direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht. zo kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtickets naar Tallinn. Zo boek je de voordeligste vliegtickets Tallinn op vliegwinkel.nl

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Andere bestemmingen in Estland