Vliegtickets Gibraltar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Gibraltar

Ga je mee naar een bijzonder stukje Engeland voor de Iberische kust? Met de voordelige vliegtickets voor Gibraltar ben je er zo. Gibraltar ligt namelijk aan de mond van de Middellandse zee, in het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland. Dit gebied is in handen van het Verenigd Koninkrijk, daarom wordt er voornamelijk Engels gesproken. Maar er zijn nog meer Britse invloeden. Zo kun je er met Engelse ponden betalen. Er worden vaak ook euro's aangenomen, maar niet overal. En er rijden rode dubbeldekkers, de kenmerkende bussen van het Verenigd Koninkrijk. Eigenlijk is het gewoon een stukje zonovergoten Engeland. Een bezoek aan de prachtige haven, de stranden en natuurlijk de Apenrots (Rots van Gibraltar) mogen tijdens je verblijf zeker niet ontbreken.

Lekker winkelen in Gibraltar

De landtong kent veel bijzondere plekjes die je gewoon moet bezoeken. Houd je van winkelen, dan kun je in het havengebied terecht. Hier vind je zeer veel leuke winkeltjes waar je (vaak) belastingvrij kunt shoppen. En er zijn in en om het havengebied ook veel gezellige restaurants met lokale en Britse specialiteiten te vinden.

Bijzondere Gibraltarese natuur

Verder heeft dit stukje Verenigd Koninkrijk prachtige grotten te bieden, met stalactieten en stalagmieten, en een bijzonder natuurreservaat op de Rots van Gibraltar. Deze rots bestaat uit kalksteen en is ontstaan in het Jura tijdperk door het botsen van de Euraziatische Plaat en de Afrikaanse Plaat. Deze botsing heeft een bijzonder natuurgebied gecreëerd met de enige in Europa voorkomende Afrikaanse planten en wilde groep Berberapen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989