Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Nederland

Amsterdam

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Amsterdam
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Amsterdam

Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Amsterdam

Amsterdam is een mooie stad waar genoeg te zien en te ontdekken is. Bekijk hier de leukste activiteiten en bezienswaardigheden in en om Amsterdam.

Te doen in Amsterdam

Koninklijk Paleis

Dit door Jacob van Campen ontworpen paleis werd gebouwd tussen 1648 en 1669. Het werd gebouwd als stadhuis van Amsterdam. Het beeldhouwwerk en de versieringen van het gebouw weerspiegelen de rijkdom en macht van Amsterdam in de Gouden Eeuw. Het oude stadhuis is nauw verbonden met de handel en de VOC.
Locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 147

Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk is gebouwd in de 15e eeuw. De Nieuwe Kerk is tegenwoordig een multifunctioneel gebouw. Hier vinden feestelijk en plechtige bijeenkomsten plaats, worden culturele manifestaties gehouden en worden de Nederlandse vorsten ingehuldigd. Maar de kerk is ook een gerenommeerd tentoonstellingsgebouw. Hier zijn grote exposities te zien over andere landen, culturen en godsdiensten.
Locatie: Dam

Rijksmuseum

In een prachtig monument bevindt zich het grootste en belangrijkste museum van Nederland. De collectie bestaat uit ongeveer een miljoen voorwerpen waaronder veel meesterwerken van beroemde Hollandse meesters. Het bekendste stuk in het museum is het schilderij 'De Nachtwacht' van Rembrandt.
Locatie: Jan Luijkenstraat 1

Anne Frank Huis

Het huis waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog zat ondergedoken samen met haar familie en nog vier anderen is nu een museum. De collectie van het museum bestaat uit originele documenten en voorwerpen van de acht onderduikers. Natuurlijk is ook het dagboek van Anne hier te zien. Naast de ruimte waar de geschiedenis van Anne Frank centraal staat zijn er ook regelmatig wisselende tentoonstellingen met actuele thema´s.
Locatie: Prinsengracht 263

Van Goghmuseum

De collectie van dit museum omvat ruim 200 schilderijen van Vincent van Gogh en ook veel tekeningen en brieven van deze 19e eeuwse kunstenaar. Naast werken van Van Gogh zijn er ook werken van andere kunstenaars te zien zoals Monet en Gauguin.
Locatie: Paulus Potterstraat 7

Lees meer

Omgeving van Amsterdam

Als je vliegtickets van of naar Amsterdam hebt geboekt kun je goed zien hoe groen Nederland is. Door de relatief korte afstanden is het ook heel gemakkelijk om meer te zien van de omgeving van Amsterdam. In de omgeving van Amsterdam zijn leuke stadjes te bezoeken, zoals Haarlem en Utrecht.

Bloemen

FloraHolland in Aalsmeer is de grootste bloemveiling ter wereld. Wie graag meer wil zien van de bloemen kan terecht op de Keukenhof. De Keukenhof ligt in de Bollenstreek tussen Amsterdam en Den Haag. Tussen half maart en half mei is dit de plek om te zien hoe mooi alles bloeit in de lente. De kleurenpracht van de bloeiende bloembollen en de bloemenshows is fantastisch om te zien. De Keukenhof heeft ook een grote beeldentuin.

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een openluchtattractie die bedoeld is om het historisch erfgoed te bewaren. Hier is te zien hoe de Zaanstreek er in de 17e en 18e eeuw uitzag. Er zijn huizen uit die tijd te zien. En er zijn een verfmolen, een klompenmakerij, een klokkenmuseum en een aantal molens te bezichtigen. Ook een replica van de eerste winkel van Albert Heijn maakt deel uit van de Zaanse Schans.

Naar Amsterdam vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Nederland

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl