Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Nederland

Amsterdam

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Amsterdam
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Amsterdam

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, gelegen in het westen. In Amsterdam bevindt zich de grootste luchthaven van Nederland: Schiphol Airport. Wist je dat er in piekuren wel meer dan honderd vluchten per uur kunnen vertrekken vanaf Schiphol? Maar ook in Amsterdam zelf is genoeg te ontdekken. Of je nu vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport of een dagje de stad intrekt, vliegtickets naar en vanaf Amsterdam boek je voordelig bij vliegwinkel.nl.

Vergelijk alle vliegtickets Amsterdam in een handig overzicht

Naar en vanaf Amsterdam vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar en vanaf Amsterdam in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Amsterdam vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Amsterdam boeken met onder andere KLM, Emirates, Air France, United Airlines, TUI. Vanaf Amsterdam Airport vlieg je voordelig naar meer dan 100 bestemmingen, zoals Sydney, Londen, Lissabon, New York, Valencia, Kos, Madeira, etcetera.

Te doen in Amsterdam

Als je vliegtickets van of naar Amsterdam hebt geboekt, is er genoeg om te zien en te ontdekken in de stad zelf. Heb je nog even tijd over voordat je je vlucht moet halen? Maak er een leuk dagje van. Bezoek in Amsterdam het Rijksmuseum of het Anne Frankhuis.

Meer over bezienswaardigheden in Amsterdam >>

Shoppen & uitgaan

In Amsterdam kun je goed winkelen en uitgaan. Ook op Schiphol Airport kun je goed winkelen. Dus of je vertrekt of aankomt op Schiphol Airport, je hoeft je niet te vervelen.

Meer over winkelen en uitgaan in Amsterdam >>

Beste reistijd

Amsterdam is het hele jaar door geschikt voor vakanties en stedentrips, maar de twijfelachtige weersomstandigheden vereisen in alle seizoenen een goede voorbereiding. Je hoeft je in de stad in ieder geval nooit te vervelen: in elk seizoen zijn leuke evenementen gepland! Als je vertrekt vanaf Amsterdam Schiphol Airport, houd dan rekening met de actuele weersomstandigheden in verband met eventuele vertragingen van het openbaar vervoer.

Meer over de beste reistijd voor vliegtickets Amsterdam >>

Naar Amsterdam vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Nederland

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl