Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Nederland

Eindhoven

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Eindhoven

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Eindhoven

Weer in Eindhoven

Het weer in Eindhoven is typisch Nederlands: het beste in de zomer en het slechtst in de herfst en winter. De lente en zomer zijn dan ook aan te raden als beste reisperiode. Houd in Eindhoven altijd rekening met de kans op regen.

Als je vanaf Eindhoven Airport vliegt, houd dan rekening met eventuele vertragingen in het openbaar vervoer en het verkeer door de weersomstandigheden. Het is slim om altijd even de actuele weersvoorspellingen te bekijken voor je vertrekt, zodat je niet je vlucht hoeft te missen door bijvoorbeeld gladheid.

Evenementen

Eindhoven Carnaval vindt jaarlijks plaats aan het eind van januari of begin februari. Tijdens Carnaval pakt de stad groots uit, met een week van feest en plezier.

Down Under Festival vindt plaats in april. Dit festival viert het leven in Zuid-Nederland en heeft een hele gezellige sfeer. Grote namen zijn elk jaar te gast op de verschillende podia.

Voorlezen in de bibliotheek laat zien dat kinderen in Eindhoven ook welkom zijn. Elke woensdag mogen kinderen t/m 7 jaar komen luisteren naar een voorleesverhaal. Ze krijgen een glaasje limonade en mogen na het voorlezen knutselen.

Vervoer (van en naar de luchthaven in Eindhoven)

Auto

Met de auto reis je gemakkelijk van en naar Eindhoven Airport. Vanaf de luchthaven kun je de borden volgen naar de N2, waarvandaan je de weg naar je bestemming kunt vinden. De reistijd met de auto vanaf de luchthaven naar het centrum van Eindhoven is ongeveer 20 minuten.

Taxi

Met de taxi van en naar Eindhoven Airport reizen is goed mogelijk. De taxibedrijven die geregistreerd staan bij het vliegveld zijn Taxibedrijf Cibatax, Connexxion Taxi Services en Jansen Taxi. De reistijd vanaf Eindhoven centrum naar de luchthaven is ongeveer 15 tot 20 minuten.

Bus

Bus (van en naar Eindhoven)

Om Eindhoven te bereiken vanaf Eindhoven Airport, kun je bus 401 nemen. Deze rijdt binnen een half uur naar het centrum van Eindhoven.

Bus (van en naar Den Bosch, Utrecht, Amsterdam)

Met de AirExpressBus kun je reizen vanaf Eindhoven Airport naar Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Deze bussen rijden dagelijks naar de luchthaven op verschillende tijdstippen. Kijk op de site van AirExpressBus voor de actuele vertrektijden en prijzen.

Meer informatie over de luchthaven in Eindhoven vind je hier >>

Naar Eindhoven vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Nederland

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl