Vluchten van Amsterdam naar Ho Chi Minh City

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Amsterdam naar Ho Chi Minh City op vliegwinkel.nl

Een vliegtickets van Amsterdam naar Ho Chi Minh City boeken doe je heel gemakkelijk op vliegwinkel.nl. Vertel ons gewoon wanneer je wilt vliegen en wij zoeken de route en de tijden die het beste bij jou passen. Heb je ook een hotel of een huurauto nodig zodra je geland bent in Ho Chi Minh City? Geen probleem, die boek je ook gewoon bij ons!

Hier is alvast wat nuttige informatie uit onze database die je zal helpen om de juiste vlucht te kiezen.

Gemiddelde prijs per maand

Algemene vluchtinformatie

Als je naar Ho Chi Minh City vliegt vanaf Amsterdam dan kun je een gemiddelde ticketprijs van rond de €635 verwachten. Uit de data blijkt verder dat onze klanten de laatste 12 maanden de beste deals hebben gevonden als ze vlogen in de maand March, voor een prijs van €497.

In Ho Chi Minh City land je op Ho Chi Minh City Airport. Onze klanten kozen een aantal verschillende airlines om ze naar Ho Chi Minh City te brengen, waarvan China Southern de populairste is.

De totale vluchttijd tussen Amsterdam en Ho Chi Minh City is normaal gesproken ongeveer 12 uur, 45 minuten, waarbij je een afstand van ongeveer 9859 kilometer overbrugt.

 

Luchthavens Amsterdam en Ho Chi Minh City

Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland en wanneer je vanaf hier vertrekt zul je je dus niet vervelen. Zowel voor als na de douane zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Wanneer je vanaf Schiphol Airport vliegt is het raadzaam om er ruim van tevoren te zijn; de vertrekgate kan nog een stuk lopen zijn en ook bij de douane kan het druk zijn. Op de pagina over Schiphol Airport vind je meer informatie over het vliegveld.

 

Over Ho Chi Minh City

Je landt in Ho Chi Minh City op Ho Chi Minh City Airport (SGN). Op de pagina over vliegtickets Ho Chi Minh City vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Ho Chi Minh City. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Ho Chi Minh City te boeken.

Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel.nl boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Amsterdam naar Ho Chi Minh City en vele andere bestemmingen.

Populaire plekken in Ho Chi Minh City

Blijf altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang ook nog eens € 10 korting op je volgende boeking!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989