Populaire vluchten en routes

Vluchten vanuit Nederland, België en Duitsland

Vanuit Nederland vlieg je eenvoudig naar de meeste bestemmingen wereldwijd. Voor de meeste bestemmingen is Schiphol de meest logische luchthaven om van te vertrekken, andere bestemmingen bereik je juist weer makkelijker vanaf een andere airport in Nederland, of zelfs België en Duitsland.

Hieronder vindt je een aantal van de meest populaire vluchten die je op vliegwinkel.nl kunt boeken.

 

Vertrekluchthavens

 

Vluchten vanaf Schiphol Amsterdam (AMS)

Schiphol Amsterdam staat bekend als de grootste luchthaven van Nederland. Als we kijken naar Europa, neemt Schiphol een vierde positie in op het gebied van passagiersvervoer. In 2014 werden er circa 55 miljoen passagiers vervoerd. De luchthaven bestaat in 2016 al 100 jaar en heeft dus een lange en interessante geschiedenis.

Vluchten van Schiphol Airport Amsterdam

 

Vluchten vanaf Eindhoven Airport (EIN)

Eindhoven Airport is een steeds sneller groeiende luchthaven in Nederland. In 2014 maakten ongeveer 3.925.000 passagiers gebruik van de luchthaven, met zo’n 28.900 vluchten. Eindhoven Airport is een aantrekkelijke luchthaven voor passagiers door de centrale ligging voor Zuid-Nederland, de goedkopere tarieven en het groeiende aantal voorzieningen op het vliegveld. Door de gunstige ligging in Zuidoost-Brabant is Eindhoven Airport een uitstekend vertrekpunt voor reizigers uit Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel. De gloednieuwe terminal voldoet volledig aan de wensen van de hedendaagse passagier.

Vluchten van Eindhoven Airport

 

Vluchten vanaf Groningen Airport Eelde (GRQ)

Groningen Airport Eelde ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Groningen en is per auto eenvoudig te bereiken via de A28 (Groningen – Assen). Vooral voor reizigers uit de noordelijke provincies is Groningen Airport Eelde het ideale startpunt voor de vakantie. In 2014 vertrokken er circa 200.000 passagiers vanaf deze luchthaven.

 

Vluchten vanaf Rotterdam The Hague Airport (RTM)

Het vliegveld Rotterdam – The Hague Airport wint razendsnel terrein als favoriete vertrekplaats naar vele bestemmingen in Europa, met name voor reizigers uit de zuidelijke provincies en Vlaanderen. De luchthaven is direct gelegen aan de A13. Hierdoor is de luchthaven goed bereikbaar. In 2014 heeft Rotterdam Airport circa 1,7 miljoen passagiers vervoerd.

Vluchten van Rotterdam/The Hague Airport

 

Vluchten vanaf Maastricht Aachen Airport (MST)

Maastricht Airport is goed bereikbaar en doordat de luchthaven niet zo groot is bespaar je veel tijd bij de incheckprocedure. In 2014 heeft Maastricht Airport 283.000 passagiers verwerkt.

 

Vluchten vanaf Brussels Airport/Zaventem (BRU)

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België met ongeveer 225.000 vluchten en meer dan 17 miljoen passagiers per jaar. De luchthaven heeft drie start- en landingsbanen. Brussels Airport is een populaire luchthaven onder Nederlanders, omdat het makkelijk te bereiken is en vluchten vanaf Brussel vaak een stuk goedkoper zijn dan vanaf Amsterdam. Je kunt er ook voor kiezen om over te stappen op Brussels Airport.

 

Vluchten vanaf Düsseldorf Airport (DUS)

Düsseldorf Airport is een grote luchthaven die jaarlijks twintig miljoen passagiers ziet komen en gaan. De luchthaven is een van de grootste in Duitsland en is ook populair onder Nederlandse reizigers door de goedkope prijzen en de goede service en faciliteiten. Düsseldorf Airport is ook goed te bereiken met de trein vanuit Duitsland en Nederland. Veel Nederlanders zullen Düsseldorf Airport daarom als overstap- of vertrekluchthaven gebruiken. Maar ook Düsseldorf zelf is de moeite waard om te bekijken, bijvoorbeeld bij een lange overstap.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989