Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Brussel-Chicago

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van Brussel naar Chicago

Brussels Chicago

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Brussel- Chicago (BRU-CHI)

Wil je vanaf Brussel naar Chicago vliegen? Dan heb je vele mogelijkheden. Vanaf Brussels Airport vliegen namelijk verschillende airlines naar Chicago Airport. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Brussel naar Chicago van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België en wanneer je vanaf hier vertrekt zul je je dus niet vervelen. Zowel voor als na de douane zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Wanneer je vanaf Brussels Airport vliegt is het raadzaam om er ruim van tevoren te zijn; de vertrekgate naar Chicago kan nog een stuk lopen zijn en ook bij de douane kan het druk zijn. Op de pagina over Brussels Airport vind je meer informatie over het vliegveld.

Bij aankomst land je op Chicago O'Haire International Airport. Lees vooraf aan de reis op de pagina van de luchthaven meer informatie over de voorzieningen op en vervoersmogelijkheden van het vliegveld.

Over Chicago

Op de pagina over Chicago vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Chicago. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Chicago te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Brussel naar Chicago en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Brussels Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Rotterdam en Düsseldorf kun je ook naar Chicago vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl