Vlieg voordelig van Rotterdam naar Chicago

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Rotterdam - Chicago (RTM-CHI)

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is het een goede optie om van Rotterdam naar Chicago te vliegen. Bovendien kan vliegen vanaf Rotterdam naar Chicago Airport voordeliger zijn dan vanaf Schiphol. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Rotterdam naar Chicago van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Rotterdam Airport is een kleine luchthaven en ligt een aantal kilometer buiten Rotterdam. Het voordeel van Rotterdam Airport is dat het er een stuk rustiger is dan op Schiphol Airport, waardoor je er minder ruim van tevoren hoeft te zijn en de wachttijden bij de douane korter zijn. Bovendien liggen de parkeerplekken vlakbij de terminal. Er zijn echter weinig voorzieningen. Je kunt gebruikmaken van de bar, het restaurant, de shop en genieten van het uitzicht vanaf het panoramaterras. Op de pagina over Rotterdam Airport vind je meer informatie over het vliegveld.

Bij aankomst land je op Chicago O'Haire International Airport. Lees vooraf aan de reis op de pagina van de luchthaven meer informatie over de voorzieningen op en vervoersmogelijkheden van het vliegveld.

Over Chicago

Op de pagina over Chicago vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Chicago. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Chicago te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Rotterdam naar Chicago en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Rotterdam Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf kun je ook naar Chicago vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989