Vlieg voordelig van Amsterdam naar Verona

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Amsterdam - Verona (AMS-REK)

Wil je vanaf Amsterdam naar Verona vliegen? Dan heb je vele mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport vliegen namelijk verschillende airlines naar Verona Airport. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Amsterdam naar Verona van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland en wanneer je vanaf hier vertrekt zul je je dus niet vervelen. Zowel voor als na de douane zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Wanneer je vanaf Schiphol Airport vliegt is het raadzaam om er ruim van tevoren te zijn; de vertrekgate naar Verona kan nog een stuk lopen zijn en ook bij de douane kan het druk zijn. Op de pagina over Schiphol Airport vind je meer informatie over het vliegveld. Bij aankomst land je op Verona Airport.

Over Verona

Op de pagina over Verona vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Verona. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Verona te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Amsterdam naar Verona en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Schiphol Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Eindhoven, Brussel en Düsseldorf kun je ook naar Verona vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989