Vlieg voordelig van Eindhoven naar Katowice

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Eindhoven - Katowice (EIN-KTW)

Woon je in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland? Dan is het een goede optie om van Eindhoven naar Katowice te vliegen. Bovendien kan vliegen vanaf Eindhoven naar Katowice Airport voordeliger zijn dan vanaf Schiphol. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Eindhoven naar Katowice van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Eindhoven Airport is een kleine luchthaven en ligt een aantal kilometer buiten Eindhoven. Het voordeel van Eindhoven Airport is dat het er een stuk rustiger is dan op Schiphol Airport, waardoor je er minder ruim van tevoren hoeft te zijn en de wachttijden bij de douane korter zijn. Bovendien liggen de parkeerplekken vlakbij de terminal. Er zijn echter weinig voorzieningen. Je kunt gebruikmaken van de bar, het restaurant, de shop en genieten van het uitzicht vanaf het panoramaterras. Op de pagina over Eindhoven Airport vind je meer informatie over het vliegveld. Bij aankomst land je op Katowice Airport.

Over Katowice

Op de pagina over Katowice vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Katowice. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Katowice te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Eindhoven naar Katowice en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Eindhoven Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam en Brussel kun je ook naar Katowice vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989