Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Brussel-Catania

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van Brussel naar Catania

Brussels Catania

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Brussel- Catania (BRU-CTA)

Wil je vanaf Brussel naar Catania vliegen? Dan heb je vele mogelijkheden. Vanaf Brussels Airport vliegen namelijk verschillende airlines naar Catania Airport. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Brussel naar Catania van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België en wanneer je vanaf hier vertrekt zul je je dus niet vervelen. Zowel voor als na de douane zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Wanneer je vanaf Brussels Airport vliegt is het raadzaam om er ruim van tevoren te zijn; de vertrekgate naar Catania kan nog een stuk lopen zijn en ook bij de douane kan het druk zijn. Op de pagina over Brussels Airport vind je meer informatie over het vliegveld. Bij aankomst land je op Catania Airport.

Over Catania

Op de pagina over Catania vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Catania. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Catania te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Brussel naar Catania en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Brussels Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Eindhoven en Düsseldorf kun je ook naar Catania vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl