Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Düsseldorf-Lyon

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van Düsseldorf naar Lyon

Düsseldorf - Lyon

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Düsseldorf- Lyon (DUS-LYS)

Wil je vanaf Düsseldorf naar Lyon vliegen? Dan heb je vele mogelijkheden. Vanaf Düsseldorf Airport vliegen namelijk verschillende airlines naar Lyon Airport. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Düsseldorf naar Lyon van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Düsseldorf Airport is een grote luchthaven in Duitsland en goed te bereiken voor mensen die in het oosten van Nederland wonen. Bovendien kan vliegen vanaf Düsseldorf Airport voordeliger zijn, omdat het hoogseizoen in Duitsland soms anders is dan in Nederland. Wanneer je vanaf hier vertrekt zul je je niet vervelen. Zowel voor als na de douane zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Wanneer je vanaf Düsseldorf Airport vliegt is het raadzaam om er ruim van tevoren te zijn; de vertrekgate naar Lyon kan nog een stuk lopen zijn en ook bij de douane kan het druk zijn. Op de pagina over Düsseldorf Airport vind je meer informatie over het vliegveld.

In de buurt van Düsseldorf ligt ook nog een kleiner vliegveld: Düsseldorf Weeze Airport (NRN). Hier vertrekken vooral low-cost airlines vandaan en is raadzaam ook naar vluchten vanuit Weeze Airport te kijken. Op de pagina over Weeze Airport vind je meer informatie over het vliegveld.

Bij aankomst land je op Lyon Saint Exupery Airport. Op de pagina over Lyon Airport vind je meer informatie over de voorzieningen op en vervoersmogelijkheden van het vliegveld.

Over Lyon

Op de pagina over Lyon vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Lyon. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Lyon te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Düsseldorf naar Lyon en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Düsseldorf Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Groningenkun je ook naar Lyon vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl