Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Amsterdam-Riga

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van Amsterdam naar Riga

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Amsterdam - Riga (AMS-RIX)

Wil je vanaf Amsterdam naar Riga vliegen? Dan heb je vele mogelijkheden. Vanaf Schiphol Airport vliegen namelijk verschillende airlines naar Riga Airport. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Amsterdam naar Riga van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland en wanneer je vanaf hier vertrekt zul je je dus niet vervelen. Zowel voor als na de douane zijn er veel mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Wanneer je vanaf Schiphol Airport vliegt is het raadzaam om er ruim van tevoren te zijn; de vertrekgate naar Riga kan nog een stuk lopen zijn en ook bij de douane kan het druk zijn. Op de pagina over Schiphol Airport vind je meer informatie over het vliegveld. Bij aankomst land je op Riga Airport.

Over Riga

Op de pagina over Riga vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Riga. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Riga te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Amsterdam naar Riga en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Schiphol Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Einhoven en Brussel kun je ook naar Riga vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl