Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Groningen-Mallorca

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van Groningen naar Mallorca

Eelde - Mallorca

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Groningen - Mallorca (GRQ-PMI)

Wanneer je in Groningen woont kan het een goede optie zijn om van Groningen Airport Eelde naar Mallorca te vliegen. Lekker dichtbij huis en bovendien kan vliegen vanaf Eelde Airport naar Mallorca Airport voordeliger zijn dan vanaf Schiphol. op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Groningen naar Mallorca van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Groningen Airport Eelde is een kleine luchthaven en ligt ongeveer 15 kilometer buiten Groningen. Het voordeel van Groningen Airport Eelde is dat het een kleine luchthaven is, waar het dus een stuk rustiger is dan op Schiphol Airport, waardoor je er minder ruim van tevoren hoeft te zijn en de wachttijden bij de douane korter zijn. Bovendien liggen de parkeerplekken vlakbij de terminal. Er zijn echter weinig voorzieningen. Je kunt gebruikmaken van het restaurant, en een duty free shop. Op de pagina over Groningen Airport Eelde vind je meer informatie over het vliegveld.

Bij aankomst land je op Mallorca Airport. Op de pagina over Mallorca Airport vind je meer informatie over de voorzieningen op en vervoersmogelijkheden van het vliegveld.

Over Mallorca

Op de pagina over Mallorca vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Mallorca. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Mallorca te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Groningen naar Mallorca en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Groningen Airport Eelde vertrekken maar een aantal vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel, Rotterdam en Düsseldorf kun je ook naar Mallorca vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl