Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Eindhoven-Boekarest

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig van Eindhoven naar Boekarest

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Eindhoven - Boekarest (EIN-BUH)

Woon je in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland? Dan is het een goede optie om van Eindhoven naar Boekarest te vliegen. Bovendien kan vliegen vanaf Eindhoven naar Boekarest Airport voordeliger zijn dan vanaf Schiphol. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Eindhoven naar Boekarest van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Eindhoven Airport is een kleine luchthaven en ligt een aantal kilometer buiten Eindhoven. Het voordeel van Eindhoven Airport is dat het er een stuk rustiger is dan op Schiphol Airport, waardoor je er minder ruim van tevoren hoeft te zijn en de wachttijden bij de douane korter zijn. Bovendien liggen de parkeerplekken vlakbij de terminal. Er zijn echter weinig voorzieningen. Je kunt gebruikmaken van de bar, het restaurant, de shop en genieten van het uitzicht vanaf het panoramaterras. Op de pagina over Eindhoven Airport vind je meer informatie over het vliegveld. Bij aankomst land je op Boekarest Airport.

Over Boekarest

Op de pagina over Boekarest vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Boekarest. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Boekarest te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Eindhoven naar Boekarest en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Eindhoven Airport vertrekken er vaak zowel ‘s ochtends als ‘s avonds vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Brussel, Rotterdam en Düsseldorf kun je ook naar Boekarest vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl