Vlieg voordelig van Maastricht naar Tenerife

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Maastricht - Tenerife (MST-TCI)

Wanneer je Limburg woont kan het een goede optie zijn om van Maastricht naar Tenerife te vliegen. Lekker dichtbij huis en bovendien kan vliegen vanaf Maastricht naar Tenerife Airport voordeliger zijn dan vanaf Schiphol. Op vliegwinkel.nl vergelijk je eenvoudig alle vliegtickets van Maastricht naar Tenerife van alle airlines in een handig overzicht.

Luchthavens

Maastricht Airport is een kleine luchthaven en ligt ongeveer 13 kilometer buiten Maastricht. Het voordeel van Maastricht Airport is dat het een kleine luchthaven is, waar het dus een stuk rustiger is dan op Schiphol Airport, waardoor je er minder ruim van tevoren hoeft te zijn en de wachttijden bij de douane korter zijn. Bovendien liggen de parkeerplekken vlakbij de terminal. Er zijn echter weinig voorzieningen. Je kunt gebruikmaken van het restaurant, en een duty free shop. Op de pagina over Maastricht Airport vind je meer informatie over het vliegveld.

Bij aankomst land je op Tenerife Noord of Zuid Airport. Op de pagina’s over Tenerife Noord Airport en Tenerife Zuid Airport vind je meer informatie over de voorzieningen op en vervoersmogelijkheden van het vliegveld.

Over Tenerife

Op de pagina over Tenerife vind je meer informatie over de bezienswaardigheden, restaurants en beste reistijd van Tenerife. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat. Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om een hotel of auto bij je vliegticket naar Tenerife te boeken. Of je nu gaat voor een stedentrip, een zakelijke reis of een langere vakantie, bij vliegwinkel boek je de voordeligste vliegtickets vanaf Maastricht naar Tenerife en vele andere bestemmingen.

Vind de beste vlucht

Vanaf Maastricht Airport vertrekken maar een aantal vluchten. Kijk daarom goed naar de vertrektijden en de duur van de vlucht om de ideale reis te vinden. Soms kan het ook goedkoper zijn om van een ander vliegveld te vertrekken. Vanaf Amsterdam, Eindhoven, Brussel en Groningen kun je ook naar Tenerife vliegen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989