Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Weekendje weg

Marrakech

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Er even tussenuit in Marrakech

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Weekend Marrakech

Op een kleine 4 uur vliegen vanaf Nederland ligt de prachtige stad Marrakech. Met haar prachtige architectuur, veel bezienswaardigheden, heerlijke restaurants en uitgaansgelegenheden is dit een ideale bestemming voor een weekendje weg.

Marrakech in 2-4 dagen

Een (lang) weekend is zo voorbij dus het is belangrijk te bedenken wat je allemaal wilt gaan doen in Marrakech. Daarom geven we je graag een aantal tips per dag zodat je het meeste uit je weekendje weg kunt halen. Uiteraard kun je sommige activiteiten ook op een dag combineren.

  • Dag 1: Dit is waarschijnlijk de dag dat je aankomt dus is het fijn om de stad een beetje te verkennen. Struinen door de straatjes van de souks is daarom de perfecte bezigheid voor de eerste dag. In dit labyrint van marktstraatjes vind je alles wat je maar wenst aan handwerk en andere spullen tegen hele redelijke prijzen. Tussendoor kun je even uitrusten op de vele terrassen en leuke pleintjes.

  • Dag 2: Van de tweede dag kun je een culturele dag maken. Echte aanraders zijn een bezoek aan het El-Badi paleis, het Bahia Paleis en de Saadian Tombs. ‘s Middags kun je bijvoorbeeld de Koutoubia Moskee bezichtigen of het plein Jemaa el Fna verkennen.

  • Dag 3: De derde dag is het leuk om een rondrit in een caleche (paardenrijtuig) over de stadsmuren van Marrakech te maken. Een rit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, maar is een erg indrukwekkende ervaring! 's Middags kun je musea bezoeken, zoals het Dar Si Said Museum en het Marrakech Museum. Sluit je dag ‘s avonds af in een leuk café in de stad.

  • Dag 4: De laatste dag is ideaal om nog even rustig te genieten van de laatste uren. Wandel bijvoorbeeld door het rustige Majorelletuin en bezoek het bijbehorende Museum voor Islamitische kunst.

Heb je meer tijd? Ga dan ook zeker naar het plaatsje Setti Fatma.

Weekend Marrakech vergelijken

Bij vliegwinkel.nl vergelijk je gemakkelijk en snel de best beschikbare opties voor jouw weekend Marrakech. Het maakt niet uit wanneer je weg wilt, een lang weekend of van vrijdag tot en met zondag. Met de flexibele dagen optie vind je snel de vlucht die bij jou past.

Maak je weekendje weg compleet

Het aftellen kan bijna beginnen. Bij vliegwinkel kun je namelijk ook eenvoudig een hotel en/of huurauto bij je vliegticket boeken. Zo heb je gelijk je hele weekend geregeld en kan de voorpret van jouw weekendje weg naar Marrakech echt beginnen!

Vlieg voordelig vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl