Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Er even tussenuit in Marokko

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Weekend Marokko

Genieten van een heerlijk weekend in Marokko? Marokko heeft veel steden die uitermate geschikt zijn voor een bezoek van een paar dagen. Ga bijvoorbeeld naar de bruisende stad Marrakech, het gezellige Tanger of een paar dagen stad en strand in Casablanca!

Bezienswaardigheden Marokko

Marokko heeft veel verschillende mogelijkheden voor een weekend weg. Voor culturele bezienswaardigheden bezoek je bijvoorbeeld de bruisende steden Fez en Marrakech. Voor een combinatie van cultuur en strand bezoek je Tanger en Casablanca. Natuurlijk staat Marokko ook bekend om de heerlijke couscous, waar je in elke stad van kunt genieten. Ga je een lang weekend? Dan heeft Marokko vaak net buiten de grote steden ook prachtige bergen en natuur voor mooie wandelingen.

Weekend Marokko vergelijken

Bij vliegwinkel.nl vergelijk je gemakkelijk en snel de best beschikbare opties voor jouw weekend Marokko. Het maakt niet uit wanneer je weg wilt, een lang weekend of van vrijdag tot en met zondag. Met de flexibele dagen optie vind je snel de vlucht die bij jou past.

Maak je weekendje weg compleet

Het aftellen kan bijna beginnen. Bij vliegwinkel kun je namelijk ook eenvoudig een hotel en/of huurauto bij je vliegticket boeken. Zo heb je gelijk je hele weekend geregeld en kan de voorpret van jouw weekendje weg naar Marokko echt beginnen!

Weekend Marokko

Marrakech

Casablanca

Fez

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl