Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Er even tussenuit in Tsjechië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Weekend Tsjechië

Genieten van een heerlijk weekend in Tsjechie? Op slechts 1,5 uur vliegen vanaf Nederland ligt bijvoorbeeld de prachtige stad Praag. Geniet hier van een heerlijk weekend in dit prachtige land.

Bezienswaardigheden Tsjechië

Naast Praag heeft Tsjechië nog tal van andere mooie steden zoals het historische stadje Cesky Krumlov, het Boheems paradijs en de kuuroorden Karlovy Vary en Marianske Lazne. Tsjechië kent de mooiste natuur en vele sfeervolle dorpjes. Aan de vele historische gebouwen is te zien dat Tsjechië een welvarend land was gedurende vele eeuwen. De mooiste kastelen en paleizen vindt je met name op het landschap van Tsjechië.

Maak je weekendje weg compleet

Het aftellen kan bijna beginnen. Bij vliegwinkel kun je namelijk ook eenvoudig een hotel en/of huurauto bij je vliegticket boeken. Zo heb je gelijk je hele weekend geregeld en kan de voorpret van jouw weekendje weg naar Tsjechië echt beginnen!

Weekend Tsjechië

Praag

Brno

Ostrava

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl