Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Er even tussenuit in Italië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Weekend Italië

Genieten van een heerlijk weekend in Italië? Rome, Florence, Venetië; allemaal prachtige steden die prima aan te vliegen zijn vanuit Nederland.

Bezienswaardigheden Italië

Het land met de zo kenmerkende vorm staat bekend om het mooie weer, de prachtige steden en de wonderschone natuur. Bezoek de historische gebouwen van Rome of winkel tot je er bij neer valt in Milaan. Ook is Venetië een must om te bezoeken. Deze autovrije stad ontdek je te voet of met de gondel.

Weekend Italië vergelijken

Bij vliegwinkel.nl vergelijk je gemakkelijk en snel in één oogopslag de best beschikbare opties voor je weekend Italië. Het maakt niet uit wanneer je weg wilt, een lang weekend weg van vrijdag tot en met zondag of toch al eerder? Met de laagste prijsgarantie van vliegwinkel.nl weet je dat je altijd goed zit!

Maak je weekendje weg compleet

Het aftellen kan bijna beginnen. Bij vliegwinkel kun je namelijk ook eenvoudig een hotel en/of huurauto bij je vliegticket boeken. Zo heb je gelijk je hele weekend geregeld en kan de voorpret van jouw weekendje weg naar Italië echt beginnen!

Weekend Italië

Rome

Venetië

Milaan

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl