Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Er even tussenuit in Denemarken

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Weekend Denemarken

Genieten van een heerlijk weekend in Denemarken? Denemarken heeft veel steden die uitermate geschikt zijn voor een bezoek van een paar dagen. Ga bijvoorbeeld naar de bruisende stad Kopenhagen, Aalborg of een paar dagen naar Billund voor Legoland.

Bezienswaardigheden Denemarken

Denemarken heeft veel verschillende mogelijkheden voor een weekend weg. Voor culturele bezienswaardigheden bezoek je bijvoorbeeld de bruisende steden Kopenhagen, Billund en Aalburg. Net buiten de steden vind je indrukwekkende natuur en bergen. Je kunt een lang weekendje weg prima combineren met een paar dagen skiën. In de zomer is het heerlijk om op terrasjes te zitten en te genieten van het buitenleven.

Weekend Denemarken vergelijken

Bij vliegwinkel.nl vergelijk je gemakkelijk en snel de best beschikbare opties voor jouw weekend Denemarken. Het maakt niet uit wanneer je weg wilt, een lang weekend of van vrijdag tot en met zondag. Met de flexibele dagen optie vind je snel de vlucht die bij jou past.

Maak je weekendje weg compleet

Het aftellen kan bijna beginnen. Bij vliegwinkel kun je namelijk ook eenvoudig een hotel en/of huurauto bij je vliegticket boeken. Zo heb je gelijk je hele weekend geregeld en kan de voorpret van jouw weekendje weg naar Denemarken echt beginnen!

Weekend Denemarken

Kopenhagen

Billund

Aalborg

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl