Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Londen City Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Londen City Airport

Londen City Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Londen City Airport

Wie een stedentrip naar Londen maakt, kan op Londen City Airport (LCY) vliegen. Deze grote luchthaven is de vijfde drukste van het Londen gebied en ligt het dichtstbij de stad Londen. Londen City Airport is een populaire luchthaven voor stedentrips naar Londen, maar ook voor andere reizen naar Engeland is Londen een goed startpunt. Je kunt bijvoorbeeld doorreizen naar Bristol, Birmingham, Canterbury of Bath. Londen City ligt op ongeveer 14 kilometer afstand van het centrum van Londen. De luchthaven heeft 1 terminal.

Voorzieningen

• Gratis internetverbinding
• Treinverbinding
• Bus-, tram- of metroverbinding
• Taxi’s
• Parkeergelegenheid
• Lounges
• Bagagekluizen
• Winkelmogelijkheden

Op London City Airport vind je genoeg voorzieningen. Dat komt omdat de luchthaven groot en modern is. Er is onbeperkt gratis WiFi-verbinding. Je hoeft je alleen te registreren. De luchthaven heeft ook een eerste klas lounge in de terminal. Verder zijn er veel winkels te vinden. Tijdens het winkelen kun je jouw bagage achterlaten in een bagagekluis. Zo kun je comfortabel genieten van alles wat London City Airport te bedien heeft.

Airlines & bestemmingen

Vliegen naar Londen City Airport kan vanaf verschillende vliegvelden in Nederland, België of Duitsland. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Londen City Airport vliegen.

Bekijk de airlines naar Londen City Airport >>

Adres

Wanneer je met de auto of het openbaar vervoer naar Londen City Airport vertrekt is het handig het adres en de routebeschrijving te noteren voor het geval je geen WiFi hebt wanneer je naar het vliegveld moet vertrekken.

Bekijk het adres van Londen City Airport >>

Vervoer

Wanneer je op de luchthaven geland bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk verder naar jouw verblijfplaats.

Bekijk de vervoersmogelijkheden vanaf Londen City Airport >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl