Vlieg voordelig naar Londen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Londen

Vliegen naar Londen is een echte aanrader en de vliegtickets naar Londen zijn relatief goedkoop. Je vliegt in slechts drie kwartier naar deze bruisende metropool. In Londen zijn enorm veel historische en moderne bezienswaardigheden.

Vergelijk alle vliegtickets naar Londen in een handig overzicht

Naar Londen vliegen veel verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Londen in een oogopslag. Je kunt vliegen met zowel low-cost maatschappijen als gerenommeerde lijndienst luchtvaartmaatschappijen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Londen boeken met onder andere Ryanair, Easyjet, KLM en British Airways.

Te doen in Londen

Londen is hip, Londen is hot, Londen is cool. In Londen gebeurt het. Hier wordt bepaald welke trends ´in´ zijn. In een stad als Londen kun je vele keren terugkomen en telkens nieuwe dingen ontdekken. In Londen zijn enorm veel historische en moderne bezienswaardigheden, dus je zult je tijdens je reis geen moment vervelen. De stad is beroemd om de imposante musea, theaters, historische gebouwen en het nachtleven. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de Big Ben, de rode dubbeldekkerbussen, de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, het British Museum, de pubs en de fish 'n chips.

Meer over bezienswaardigheden in Londen >>

Shoppen & uitgaan

Londen is de winkelhoofdstad van Europa! Met meer dan 30.000 winkels kun je alles vinden wat je nodig hebt, en nog veel meer. Het is prima shoppen in de talrijke luxe warenhuizen, drukke winkelstraten en hippe markten die Londen rijk is. De Londense clubscene evenaart die van New York. In hippe wijken als Soho, Kensington en Chelsea hangt een energie die bijna tastbaar is. Behalve pubs zijn er talloze uitgaansmogelijkheden te vinden, zoals levendige nachtclubs, trendy designbars en veel live muziektentjes.

Meer over shoppen en uitgaan in Londen >>

Beste reistijd

Londen heeft zachte zomers en milde, maar natte winters. De beste periode om te vliegen naar Londen is in de lente en de herfst. De temperatuur is dan ongeveer 11 graden en de kleuren van de bomen en planten in de parken zijn schitterend. Maar ook rond de feestdagen in december is Londen the place to be, met kerstmarkten, gezellig versierde straten en geweldige feesten.

Meer over de beste reistijd naar Londen >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989