Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Met de auto door

Canada

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Met de auto ontdek je meer van Canada

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Fly-drives Canada

Bij vliegwinkel boek je gemakkelijk jouw fly-drive naar Canada. Zoek snel en overzichtelijk je gewenste vlucht en boek er eenvoudig de auto bij die je wilt. Als je jouw vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

Genieten in Canada

Canada is ideaal voor een fly-drive. Hier rondrijden geeft een onvergetelijke belevenis aan je vakantie. Rijd langs besneeuwde bergtoppen, ontdek bijzondere wilde dieren en beleef de gezellige steden. Bezoek de Niagarawatervallen, de zalmtrek in Brits-Columbia of het drukke Vancouver. Een fly-drive in Canada heeft opties genoeg!

Populaire fly-drives in Canada

De Rocky Mountains zijn een van de populairste bestemmingen voor een fly and drive vakantie in Canada. In de Rocky Mountains vind je immense bergen met besneeuwde bergtoppen. Rij van de Rocky Mountains naar Vancouver en kom prachtige uitzichten tegen van kleine bergdorpjes en uitgestrekte valleien. Misschien zie je wel een eland of een beer! In de grote steden als Vancouver kun je genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer. De Canadezen zijn warm en vriendelijk. Een fly-drive in en rond de Rocky Mountains heeft voor ieder wat wils.

Verder zijn de Atlantische kust van Canada en de waterrijke gebieden in Ontario en Quebec populaire fly-drives.

Boek je fly-drive vakantie naar Canada eenvoudig en snel

Fly-drive vakanties boek je eenvoudig op vliegwinkel.nl. Je hoeft alleen maar Combinatiereis te selecteren en daarna in enkele eenvoudige stappen jouw vlucht, auto en data te kiezen.

Fly-drives Canada

Toronto

Vancouver

Montreal

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl