Laat je betoveren door alle kleuren van de wereld

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De mooiste natuurreizen

Trek jij het liefst de natuur in om de wereld te ontdekken? Ontdek dan zeker de landschappen in één van onderstaande plekken en laat je betoveren door alle kleuren van de wereld.

In de natuur is heel veel moois te vinden. Zo zijn er veel mooie wandelroutes, authentieke kastelen, uitgestrekte stranden en verblindende sterrenhemels die jij allemaal kan ontdekken!

Type natuurreizen

  • Op zoek naar bergen? Ga naar Noorwegen!
  • Wegdromen bij rotsige kusten? Bezoek Ajaccio.
  • Liever op safari? Zuid-Afrika is voor jou.
  • Durf je een woestijnreis aan? Begin hem in Dubai.
  • Een jungle ontdekken? Vlieg naar Costa Rica!
  • Indrukwekkende watervallen bezoeken? Kroatië is prachtig.
  • Verzot op prachtige ijsgrotten? Bezoek IJsland.

De mooiste wandelroutes binnen Europa

Europa heeft qua wandelroutes heel veel moois te bieden. Denk bijvoorbeeld aan mooie wandelroutes in Engeland en Schotland of vlieg naar het iets onbekendere Albanië. Stuk voor stuk heeft elk Europees land wel mooie wandelroutes. Bekijk meer mooie wandelroutes in Europa aan de hand van onze blog.

De mooiste kastelen binnen Europa

Europa beschikt ook over veel mooie kastelen. Veel van deze kastelen staan in de natuur en zijn dus perfect te combineren met een dagtrip in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan authentieke kastelen in Groot-Brittannië, Frankrijk of Duitsland. Bekijk de 15 mooiste kastelen in Europa aan de hand van onze blog.

Mont Saint-Michel, Frankrijk

Middenin de rivier Couesnon ligt het eilandje Mont Saint-Michel. Het kasteel wordt omringd door water en is alleen toegankelijk tijdens eb. Er komen jaarlijks veel toeristen, terwijl er slechts 50 mensen op het eiland wonen.

Al de natuur in Frankrijk ontdekken? Bekijk de vluchtmogelijkheden.

Schloss Neuschwanstein, Duitsland

Schloss Neuschwanstein in Beieren inspireerde het beroemde Assepoesterkasteel van Disney. De naam betekent ‘nieuwe zwaan kasteel’ en een zwaan is echt de perfecte omschrijving voor dit elegante, witte droomkasteel.

Een trip naar dit kasteel plannen? Bekijk direct de vliegtickets.

De mooiste stranden ter wereld

De wereld heeft zoveel mooie stranden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan uitgestrekte witte stranden of een klein pittoresk strandje in een verborgen baaitje. Vind jij het waard om voor een mooi strand naar Australië te vliegen of zoek je het liever iets dichterbij huis, zoals in Griekenland? Bekijk de mooiste stranden ter wereld aan de hand van onze blog.

De mooiste slaapplekken in de natuur wereldwijd

Ontsnap aan de drukte, pak je koffers en kies voor een onvergetelijke ervaring: slapen in de open lucht. Het is niet alleen rustgevend, op veel locaties zie je ook de mooiste sterrenhemels en word je omgeven door oergeluiden. Bekijk de 6 mooiste plekken wereldwijd om te slapen in de buitenlucht aan de hand van onze blog.

Nkwichi Resort, Lake Malawi, Mozambique, Afrika

Een stukje paradijs op aarde, dat is Nkwichi Resort aan Lake Malawi in Mozambique. Kies voor een 'sterrenbed' op het strand of tussen de rotsen met een prachtig uitzicht op zee. Geniet van de onvergetelijke zonsop- en ondergang, en blijf 's nachts wakker om de sterrenhemel te bewonderen.

Meer natuur in Mozambique ontdekken? Bekijk de vluchten.

Tinyeleti Treehouse, Kruger National Park, Zuid-Afrika, Afrika

Een van de beroemste nationale parken ter wereld: het Kruger Nationaal Park. Er staan hier veel lodges, maar Tinyeleti Treehouse is toch wel de bijzonderste. In deze luxe boomhut slaap je direct onder de sterren en in het hart van het leeuwenreservaat. Dat klinkt heel vet, toch?

Een trip naar Zuid-Afrika plannen? Bekijk direct de vliegtickets.

Voorwaarden

  • Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989