Vlieg voordelig naar Sarajevo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Op zoek naar een bijzondere bestemming? Boek vliegtickets naar Sarajevo!

Het is voor velen niet een voor de hand liggende reisbestemming, toch is Sarajevo een van Europa's meest interessante steden. In cultuurhistorisch opzicht bevindt de stad zich, alhoewel volledig in Europa gelegen, in een grijs schemergebied tussen Oost en West. Ooit Ottomaans grondgebied, daarna Habsburg-bezit, landt men met een vlucht naar Sarajevo midden in een turbulent verleden. De Eerste Wereldoorlog begon er, de Joegoslavië-oorlog verscheurde de stad, maar langzaam hervindt men zich en verandert de Bosnische hoofdstad weer in wat het eeuwenlang was: een unieke smeltkroes van culturen.

Sarajevo: mix van Europese kathedralen en oriëntaalse moskeeën

Wat ooit uitmondde in het geweld van de jaren negentig, is ironischerwijs precies datgene wat een bezoek aan deze stad, sinds de rust er is hersteld, nu juist zo bijzonder maakt. De hoofdstraat van de stad, de Ferhadija, weerspiegelt dit: van een typisch Ottomaanse straat verandert de weg langzaam in een allee met Europese allure, waarbij men niet alleen de Heilige Hart Kathedraal passeert, maar ook de Gazi Husrev Begmoskee. Door vliegtickets naar Sarajevo te boeken, kun je deze culturele diversiteit én de vele bezienswaardigheden zelf aan den lijve ervaren!

De meest voordelige vliegtickets naar Sarajevo vind je op vliegwinkel.nl

Vanaf het internationale vliegveld van Sarajevo wordt er op diverse Europese steden gevlogen en hierdoor kun je met verschillende vliegtuigmaatschappijen richting Bosnië en Herzegovina vliegen. Op vliegwinkel.nl vind je een groot aanbod van airlines die vluchten naar Sarajevo uitvoeren en via de eenvoudige zoekmachine kun je deze gemakkelijk met elkaar vergelijken. Zo ben je er zeker van dat je de meest voordelige vliegtickets naar Bosnië boekt.

Dus bewandel de brug waar aartshertog Frans Ferdinand werd vermoord en de Eerste Wereldoorlog zijn aanvang nam en boek je vliegtickets via vliegwinkel.nl!

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Andere bestemmingen in Bosnië-Herzegovina