Vlieg voordelig naar Paaseiland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Het mysterie van Paaseiland

Paaseiland is een van de meest afgelegen eilanden ter wereld. Het ligt in de Grote Oceaan, 3400 km vanaf het vasteland, en behoort staatkundig tot Chili. Je kent ongetwijfeld de intrigerende beelden (moai) die er staan. Al eeuwenlang vormen ze voor wetenschappers een mysterie. Hoe kwamen de vroegere bewoners op dit prachtige, maar zeer desolate eiland terecht? Hoe vervoerden ze de enorme beeldhouwwerken? En waarom verwoesten ze deze later deels? De moai blijken weergaven van de voorvaderen van de eerste inwoners en dienden als bescherming tegen kwade invloeden. Zoveel is inmiddels zeker, maar verder zijn deze schitterende beelden nog altijd met veel raadselen omhuld. Ervaar de schoonheid en het mysterie van dit eiland en boek je vlucht via vliegwinkel.nl.

Indrukwekkende vulkaankraters

De moai zijn op Paaseiland (of Rapa Nui zoals het door de plaatselijke bevolking wordt genoemd) de grootste toeristische trekpleister. Maar de kans dat je ze in alle rust kunt bewonderen is groot: jaarlijks wordt het eiland door slechts 40.000 mensen bezocht. Paaseiland heeft uiteraard meer te bieden. Zeer de moeite waard zijn ook de imposante vulkaankraters Rano Raraku en Rano Kau. Je kunt naar de toppen van deze slapende vulkanen klimmen en afdalen in de diepe kraters. Een indrukwekkende ervaring! Onder het eiland bevindt zich een enorm grottenstelsel, dat je onder begeleiding van een gids kunt verkennen.

Vliegtickets Paaseiland

Op vliegwinkel.nl vind je snel en eenvoudig alle beschikbare vluchten naar deze mooie en interessante bestemming. In de handige zoekmachine voer je simpelweg je gegevens (zoals de omvang van je reisgezelschap en de gewenste data van de heen- en terugreis) in, waarna meteen een overzicht van alle vliegtickets naar Paaseiland in beeld verschijnt. Vervolgens maak je je keus en kun je jouw vlucht meteen online reserveren.

Boek snel en eenvoudig je vliegtickets naar Paaseiland op vliegwinkel.nl!

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989