Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Engeland

Birmingham

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Birmingham
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd
Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Birmingham

Victoria Square
Dit plein is vernoemd naar Queen Victoria en wordt door velen als het hart van Birmingham beschouwd. Je kunt hier ondermeer het stadhuis en Council House vinden. Ook het standbeeld van de Queen siert het plein. Begin jaren ’90 werd het plein volledig opnieuw aangelegd waarbij er een prachtige fontein gebouwd werd. Deze fontein heet officieel The River, maar iedereen noemt het The Floozie in the Jacuzzi. Victoria Square wordt met name gebruikt als ontmoetingsplaats. Zowel toeristen als de inwoners van Birmingham (Brummies), komen hierheen om te ontspannen en gezellig te praten.

Birmingham Museum & Art Gallery
Het Birmingham Museum & Art gallery vind je op het Chamberlainplein. Hier kun je een gevarieerde collectie aan schilderijen van diverse kunstenaars bewonderen, waaronder die van Edward Burne-Jones. Naast schilderijen zijn er ook ook oude (kunst)voorwerpen te vinden. Kortom, een bezoek aan dit museum is het zeker waard!

Jewellery Quarter
In deze wijk vind je sieraden vanaf de Middeleeuwen tot nu. Er zijn smalle straatjes en een historische omgeving, waar veel juweliers hun vak uitoefenen en hun sieraden verkopen. Ook kun je hier het Museum of the Jewellery Quarter vinden met een gevarieerd aanbod aan workshops en tentoonstellingen.

Lees meer

Naar Birmingham vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl